2245023602 ΠΗΓΑΔΙΑ, Κάρπαθος giannis.vitoris@gmail.com
hero image

 

 

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΒΙΤΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες ΚάρπαθοςΗ εταιρεία μας “ΒΙΤΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κάρπαθο δραστηριοποιείται πολλά χρόνια με χωματουργικά και τεχνικά έργα. Παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών η εταιρεία μας υπόσχεται άμεσες και ποιοτικές λύσεις για κάθε σας πρόβλημα. 

Ασχολούμαστε με όλων των ειδών τις χωματουργικές εργασίες. Η εταιρεία μας στην Κάρπαθο, με δικά της ιδιόκτητα φορτηγά αναλαμβάνει μεγάλα έργα και μικρά έργα σε όλο το νησί. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

όλα αυτά τα χρόνια στο στο χώρο των χωματουργικών εργασιών στην Κάρπαθο. Πλέον αποτελούμε μια σίγουρη επιλογή για οποιοδήποτε χωματουργικό η τεχνικό έργο θέλετε να πραγματοποιήσετε σε ασυναγώνιστες τιμές για την εποχή.

Διαθέτοντας όλη αυτή την γνώση και την εμπειρία χρόνων, γνωρίζουμε πως ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Πάντα πριν πραγματοποιήσουμε ένα έργο μελετάμε ενδελεχώς το χώρο σας και αφού δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο που θα καλύπτει πλήρως κάθε σας ανάγκη τότε προχωράμε στο κομμάτι των χωματουργικών ή των τεχνικών έργων. 
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Όλων των ειδών τις χωματουργικές εργασίες από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη σε όλο το νησί της Καρπάθου...

  Χωματουργικές Εργασίες
  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
  Κατεδαφίσεις
  Επιχωματώσεις
 
  Καθαρισμός Οικοπέδων
  Κατασκευή οδικών επιφανειών
  Αποκατάσταση οδικών επιφανειών
  Δημόσια Έργα
  Κηποχώματα
 
 
 
 
 
 
Είμαστε εδώ για εσάς

εξυπηρετώντας την Κάρπαθο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης για πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κανονίσουμε να κάνουμε μία αυτοψία στο χώρο σας και μετά από την κατάλληλη μελέτη θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας...